www.pcs-zone.ro
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.

[Taxi] Regulament

In jos

[Taxi] Regulament Empty [Taxi] Regulament

Mesaj Scris de Ionut Mar Aug 30, 2016 6:27 pm

Los Santos Taxi Company este facțiunea pașnică ce se ocupă cu transportul persoanelor în schimbul unei sume de bani.

1. Comenzile Facțiunii

1.1 /fare [preț] - Devii on duty.
1.2 /accept taxi [id] - Accepți o comandă.
1.3 /cancel taxi [id] - Anulezi comanda.
1.3.1 Această comandă va putea fi folosită numai în cazuri speciale (taxi în flăcări, rămâi fără benzină, clientul a găsit deja o mașină, îți cere clientul) și doar cu dovadă. Folosirea comenzii în alte situații duce la sancționarea membrului respectiv.
1.4 /f [text] - Vorbești pe chatul companiei.
1.5 /tx [text] - Vorbești pe chatul dintre companiile de taxi.
1.6 /clothes - Îți schimbi skin-ul când ești în Binco.
1.7 /tog -> Închide chat-ul facțiunii - Închizi chat-ul companiei.
1.7.1 Este interzisă folosirea acestei comenzi, liderul îți poate da voie doar în situații speciale.
1.8 /fvr - Respawnezi vehiculele facțiunii (Rank 5+).
1.9 /fvs - Spawnezi un vehicul al facțiunii.

2. Job-uri

2.1 Rank 1-6 pot detine orice job (job-uri ilegale incluse).

3. Skin-uri


iciv77.jpg

3.1 Membrii de rank 1-3 care dețin skin de rank 4-5 sau sublider/lider vor fi sancționați de la Faction Warn până la Rank Down (dacă skin-ul nu este schimbat imediat după atenționare).
3.2 De asemenea, membrii de rank 4-5 nu au voie să dețină skin de sublider/lider, fiind sancționați precum zice în regula de mai sus.
3.3 Membrii de rank 4-5 pot deține skin de rank 1-3, de asemenea subliderii pot deține skin de rank 4-5, respectiv 1-3.
3.4 Skin-ul de fată va fi purtat numai de fetele din facțiune, membrii de tip masculin care dețin acest skin fără permisiune fiind sancționați precum zic regulile de mai sus.
4. Chat-ul Companiilor de Taxi (/tx)

4.1 Păstrați un limbaj decent cu toți membrii indiferent de rank sau facțiune.
4.1.1 Limbajul vulgar, insultele grave în care puteți ofensa/jigni un coleg sau mai mulți colegi, nu se permite pe acest chat [/tx] (Exemplu: ”FMM”, ”MM”, ”muie”, etc.). (Nerespectarea acestei reguli duce la Demitere)
4.1.2 Adresarea cuvintelor jignitoare permise cât și cele care nu vizează ofense aduse unui alt jucător nu sunt acceptate pe acest chat (Ex: prost, tâmpitule, fraiere, plm, sa-mi bag ****, smf, etc), nerespectarea acestei reguli duce la sancționarea cu Faction Warn.
4.2 Sunteți obligați să ascultați și să respectați membrii de rank superior chiar dacă sunt din altă companie de taxi. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)
4.3 Nu aveți voie să abuzați de limbajul de messenger, skype etc.
4.4 Nu folosiți mesaje/emoticoane în care se repetă un caracter de foarte multe ori. (Ex: Gen /tx 21.gif)....)) sau /tx Baaaaa......aa) (Folosirea acestor tipuri de mesaje duce la sancționarea cu Avertisment Verbal)
4.5 Nu aveți voie să faceți afaceri de niciun fel (nici să întrebați). Dacă vreți să intrebați despre prețuri folosiți /sms. (Nerespectarea acestei reguli duce la Avertisment verbal)
4.6 Spam-ul este interzis! (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)
4.7 Este interzis să transformați chatul în [/f] (taclale, povești, loc de ceartă, etc) între orele 08:00 - 22:00. (Nerespectarea acestei reguli duce la sancționare cu un Faction Warn)
4.8 Vă este permis să utilizați chatul [/tx] într-o manieră deschisă, gen chat [/f] doar între orele 22:00 - 08:00. Nerespectarea intervalului duce la încălcarea regulei de mai sus.
4.9 Fără mesaje de genul „'Neața/Salut/Bună” ș.a.m.d în intervalul orar 08:00 - 22:00, vă este permisă folosirea acestor mesaje în intervalul orar 22:00 - 8:00. (Nerespectarea acestei reguli duce la Avertisment Verbal)
4.10 Când o companie nu are online un membru necesar în rank pentru ai da voie să meargă la un event violent, poate cere voie unui rank4+ din alte companii taxi, asta numai după ce a cerut voie întâi pe chatul facțiunii [/f]. (Nerespectarea acestei reguli duce la Faction Warn)
4.11 Când un taximetrist ia un taxi de la altă companie are obligația de a anunța pe [/tx] (Ex: /tx Taxi LS la mine).
4.12 Candidații (adică cei cu rank 0) nu au voie să folosească chat [/tx], dacă fac asta riscă să pice testul de intrare în facțiune.
4.13 Scrierea cu CAPS LOCK pe acest chat [/tx] este interzisă. (Nerespectarea acestei reguli duce la Avertisment Verbal)

ATENȚIE! Acest chat a fost făcut cu scopul de a ne ajuta reciproc. Folosiți-l eficient în intervalul 08:00 - 22:00, dar nu numai. (Ajutor când cineva nu cunoaște o locație, repair/refill, parteneri de rob, locații unde se află radare, etc.)

. Chat-ul Facțiunii (/f) - Comportament

5.1 Păstrați un limbaj decent pe toate chat-urile și cu toți jucătorii de pe server, indiferent de nivel sau facțiune.
5.2 Limbajul vulgar sau indecent poate duce la Demitere cu 60/60FP.
5.3 Toate conflictele din interiorul facțiunii se rezolvă cu liderul sau subliderii. Cearta pe [/f] poate duce la Faction Warn sau Demitere în funcție de caz.
5.4 Cine nu ascultă de membrii cu rank superior și în special de lider și sublideri riscă demitere.
5.5 Vorbiți frumos și pe un ton plăcut cu clienții voștrii.
5.6 Nu aveți voie cu afaceri pe [/f]. Dacă aveți întrebări despre prețuri sau alte subiecte asemănătoare folosiți [/sms].
5.7 Nu aveți voie să faceți spam sau să scrieți cu caps-lock pe [/f].
5.8 Nu aveți voie să întrebați de rank-up sau prime.
5.9 Lipsa de respect fată de colegii din Los Santos, Las Venturas sau San Fierro va fi sancționată. Încercați să vă vedeți de treabă.

6. Fare

100$ indiferent de ora.

6.1 Este obligatoriu să respectați [/fare] pentru perioadele menționate. Dacă greșiți [/fare], corectați-vă imediat pentru a nu fi sancționați.
6.2 Colegilor din Taxi LS, LV sau SF le oferiţi [/fare] 1.
6.3 Este interzis să transportați o persoană fără [/fare] în schimbul unei sume de bani.
6.3.1 În cazul în care un membru LS Taxi te transporta fără [/fare] în schimbul unei sume de bani, trebuie sa ai dovezi cu el zicând ca îi vei da banii după ce te transporta și cu suma de bani cerută, pe lângă asta, dovezile tale trebuie să cuprindă și un screenshot cu tine dându-i suma de bani despre care ați vorbit la început.

7. Vehicule

40 taxiuri de tip Premier.
30 taxiuri de tip Cabbie.
5 taxiuri de tip Sultan.
1 taxi de tip Maverick.

7.1 Când nu mai aveți treaba cu un vehicul îl respawnați. Nu insistați să dea un rank 5+ [/fvr].
7.2 În cazul în care muriți sau luați crash, duceți-vă înapoi în locul în care ați fost și respawnați vehiculul.
7.3 Aveți voie să vopsiți mașinile facțiunii doar în galben, alb şi negru.
7.4 Nu aveți voie să stați AFK în mașinile facțiunii (cu sau fara /fare).
7.4.1 Membrii care sunt prinși stând AFK în taxi vor fi sancționați cu Faction Warn.
7.5 Este interzis să puneți sau să folosiți NOS sau Hydra pe mașinile facțiunii.
7.5.1 Membrii care sunt prinși cu NOS sau Hydra pe taxi vor fi sancționați cu Faction Warn.
7.6 Este interzis a se face abuz de comanda [/fvs].
7.6.1 Orice rank 1-6 are dreptul de a folosi comanda [/fvs].
7.6.2 Folosiţi comanda [/fvs] doar când mergeţi să faceţi comenzi. Cine foloseşte comanda aiurea poate fi sancţionat.
7.6.3 Cine foloseşte această comandă doar pentru distracţie (să umple curtea cu vehicule), va fi sancţionat cu Faction Warn sau Rank Down.
7.7 Doar membrii cu rang 2+ pot folosii Maverick-ul pentru comenzi sau alte activitati personale. Aveti obligatia de a anunta pe [/f] ca il luati. Cine incalca aceasta regula va fi sanctionat cu Avertisment Verbal.
7.8 Nu aveti voie sa luati Maverick-ul de la LV sau SF Taxi fara sa cereti voie pe /tx. Cine incalca aceasta regula va fi sanctionat cu FactionWarn.
7.9 Atunci cand alegeti sa faceti comenzi cu Maverick, asigurati-va ca stiti foarte bine locatiile si in acelasi timp, ca stapaniti foarte bine arta zborului / aterizatului fara sa explodati. Atentie, va asumat o raspundere mare atunci cand alegeti sa transportati un client cu Maverick-ul. Clientul trebuie sa ajunga la destinatie rapid si in siguranta.
8. Reclamatii

8.1 Când aveți o reclamație vă puteți apăra prin comentarii. NU vă certați cu reclamantul, puneți dovezile și explicația și așteptați răspunsul liderului.
8.2 Adaugați martori doar dacă aceștia au dovezi solide.

9. Comenzi

9.1 În timpul unei comenzi nu aveți voie să vorbiți la telefon sau prin mesaje. Dacă e ceva urgent întrebați clientul dacă vă dă voie. Nerespectarea acestei reguli duce la sancționarea voastră cu Faction Warn.
9.2 Comenzile sunt obligatorii pentru toți membrii Los Santos Taxi. Cine nu îndeplinește minimul de comenzi sau nu posteaza raportul primeste Faction Warn. Pentru mai multe informații verificați topicul predestinat rapoartelor de activitate.
9.3 Nu este obligatoriu să faceți poză după fiecare comandă acceptată.
9.4 Comenzile făcute de pe teritoriul orașului Los Santos vă sunt prioritare. Încercați să le acceptați pe cele din Los Santos, iar ulterior pe cele din alte orașe.
9.5 Este interzis să cereți bacsiș.
9.6 Dacă un client este AFK când ajungeti la el faceți poza/poze să nu vă treziți cu post că nu ați onorat comanda.
9.7 Membrii Taxi LS sunt obligați să nu pornească de pe loc până când clientul nu a urcat în mașina și până acesta nu zice o locație finală. (Dacă taximetristul a parcat ilegal taxi-ul, acesta poate parca regulamentar în cel mai apropiat loc posibil, asta numai după ce clientul a urcat) - Cine se abate de la această regulă va primi Faction Warn.
9.8 Taximetristul este obligat să roage de minim 3 ori clientul să zică locația (și în engleză), dacă după cele 3 întrebări (~15 secunde) clientul nu zice nimic (o locație), taximetristul îi poate da [/eject]. - Cine se abate de la această regulă va primi Faction Warn.

10. Activități Ilegale

10.1 Puteți da rob oricând doriți.
10.2 Este interzis să faceți duele pe bani.
10.3 Este interzis să dețineți droguri. Posesia de droguri se sancţionează cu Faction Warn.
10.4 Nu faceți Death Match/Drive By! Nu suntem mafie. Riscați Faction Warn sau chiar Demitere (in functie de caz).

11. Ședințe/Activități

11.1 Ședința va fi anunțată de către lider cu minim două zile înainte.
11.2 Dacă nu puteți ajunge la ședință trebuie să postați în topicul "Învoiri".
11.3 În cazul în care absentați de la ședintă fără cerere de învoire, primiți Faction Warn.
11.4 Este interzis să vorbiți neîntrebați în timpul ședinței. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri folosiți [/wave]. Cine nu respectă acest lucru va fi sancționat cu Faction Warn.
11.5 Cine stă AFK în timpul ședinței va fi sancționat.
11.6 Este interzis să faceți abuz de anim-uri în timpul ședinței. Cine abuzează de anim-uri va fi sancționat cu Faction Warn.
11.7 Terminați-vă treburile sau scăpați de wanted înainte de ședința, să nu vă treziți că ședința a început și sunteți în jail.
11.8 Membri rank 4+ pot organiza activități cu Prezența Obligatorie.
11.9 Membrii rank 3+ pot organiza activități anunțate pe forum, dar cu Prezența Neobligatorie, după următoarele criterii:
11.9.1 Limita premiului pentru activitățile organizate de rank 3 este de 25.000$, iar pentru cei de rank 4+ este de 50.000$;
11.9.2 Puteți organiza maxim 3 activități pe săptămână (anunțate pe forum) din care maxim una obligatorie pe săptămână;
11.9.3 Puteți organiza de asemenea și activități spontane (care nu includ prezența într-un anumit loc a mai multor persoane): gen sms, primul cu repair, primul la mine, etc, fără a anunța pe forum. Doar cei de rank 3 + pot organiza astfel de activități;
11.9.4 O să trebuiască să postați și statistica după finalizarea activității (membrii prezenti) + o poză care să dovedească acest lucru (Doar la activitatile anuntate pe forum);
11.9.5 Activitățile cu prezența neobligatorie trebuie anunțate cu minim 24 de ore înainte de începere;
11.9.6 Activitățile cu prezența obligatorie trebuie anunțate cu minim 48 de ore înainte de începere, pentru a le da timp membrilor să facă cerere de inactivitate.

12. Candidaţi

12.1 Nu aveți voie să folosiți bind-uri pe [/accept taxi].
12.2 Un taximetrist are dreptul să dea afară un client din mașină [/eject] dacă acesta îl insultă sau acuză sub orice formă. Faceți poză pentru a avea dovezi în caz că sunteți reclamat.
12.3 Dacă sunteți un candidat acceptat pentru teste trebuie să contactați un membru al staff-ului facțiunii pentru a cere să dați testul (aveți la dispoziție un anumit număr de ore pe care îl zice liderul în răspuns).
12.4 Cine a intrat în facțiune în ziua de joi sau după, este învoit de la raport în acea săptămână (Exemplu: Andrei intră în facțiune joi sau vineri, așa că ân acel weekend este învoit de la raport).
12.5 Testerii facţiunii nu au voie să treacă playerii acceptaţi pentru teste ca "Trecuţi la teste" sau "Respinşi la teste" după ce termină de dat testele, adică nu au voie să le dea invite (de la rank 0 la 1) sau să îi dea afară din facţiune (respins la teste), în caz contrar, membrului cu rank 4 i se va lua dreptul de a mai testa playerii acceptaţi pentru teste sau chiar va primi rank down. Testerii trebuie în continuare să posteze pe forum dacă candidatul a trecut/picat testul.
12.5.1 Un tester isi poate trece candidatul ca "Respins la teste" in cazul in care candidatul acestuia profita de faptul ca este inca in factiune chiar daca a fost picat (/fvs aiurea, vorbeste pe /tx, se plimba cu masinile factiunii). Acestia trebuie imediat dupa ce face acest lucru sa posteze in BlackList-ul factiunii cu dovezile necesare.
12.6 Candidaţii (Rank 0) NU AU VOIE să folosească nici un vehicul al facţiunii şi nici să nu facă comenzi până nu primesc rank 1.
12.6.1 Candidaţii prinşi că fac comenzi riscă să fie picaţi la testele facţiunii.
12.6.2 Candidaţii prinşi că merg sau abuzează de maşinile facţiunii vor fi respinşi la teste şi adaugaţi pe Black List-ul facţiunii.
12.6.3 Candidaţii prinşi că merg sau abuzează de maşinile celorlalte companii de taxi vor fi sancţionaţi cum scrie mai sus.
12.6.4 Candidaţii au voie să folosească o maşină a facţiunii numai în cazul în care tester-ul decide să dea test într-o asemenea maşină.
12.7 Candidaţii nu au voie să folosească comanda [/fvs] fără permisiunea unui rank 4+.
12.7.1 Cei care folosesc această comandă fără permisiune riscă să fie respinsi la teste.

13. Lista Neagră

13.1 Pe blacklist pot fi adăugați doar playerii cu nivel 7 sau mai mare.
13.2 Orice membru cu rank 4+ poate adăuga playeri pe blacklist, imediat după postând pe forum dovezile si motivul.
13.2.1 În cazul în care un rank 4+ raspunde unei reclamații din topicul "Lista neagra / Black list", acesta va posta dovezile reclamantului.
13.2.2 În cazul în care membrul nu postează dovezile și motivul în topicul creat special, acesta va fi sancționat cuFaction Warn sau Rank Down.
13.3 Se pot înlătura playeri de pe blacklist din comanda /bl doar în cazul în care playerul respectiv a fost adăugat din greșeală.
13.3.1 În cazul în care un player este scos de pe blacklist de către un membru fără un motiv întemeiat, acesta va fi sancționat cu Faction Warn sau Rank Down.
13.4 Avertismentele vor fi acordate în funcție de modelul din topicul "Evidența listei negre / Black list evidence".
13.5 Membrii din facțiune care cer bani pentru a scoate jucători de pe blacklist vor fi demiși.

14. Alte reguli

14.1 Rank 5+ este obligat să anunțe pe [/f] înainte de a da [/fvr] cu 5 secunde înainte.
14.2 Respectați toți jucătorii de pe server.
14.3 În caz că sunteți atacat fără motiv de o anumită persoană, faceți poze sau filmați, urmând ca apoi să îl reclamați și să o adaugați pe BlackListul nostru.
14.4 Va este permis să purtați orice armă.
14.5 Cine este inactiv mai mult de trei zile (fără să anunțe la secțiunea "Inactivitate") va fi automat demis (se ține cont și de dată și de oră).
14.6 Aveți voie să participați sau să organizați la evenimente violente doar cu acordul unui Rank 4+.
14.6.1 Dacă în decursul a 3 minute nu primiţi răspuns de la nici un rank 4+ (/f şi /tx) puteţi participa sau organiza un event fără a mai primi aprobare.
14.6.2 Un membru trebuie sa întrebe de 3 ori (odată la un minut) pe ambele chat-uri (/f şi /tx) înainte de a participa sau organiza un event fără aprobare.
14.6.3 Membrii trebuie să deţină dovezi cum că nu au primit un răspuns în decursul acestor minute pentru orice eventualitate.
14.7 Orice abuz sau încalcare a regulamentului serverului atrage după sine și sancționarea dumneavoastră în facțiune.
14.8 Membrii de rank 6 nu au dreptul de a schimba mesajul zilei [/fmotd] fără acordul liderului.
14.8.1 Aceştia o pot face doar in cazuri extreme şi cu dovezile necesare.
14.9 Membrii de rank 6 nu au dreptul de a inchide chat-ul facţiunii [/togfchat] fără acordul liderului.
14.9.1 Aceştia o pot face doar când este necesar (cerată excesivă, spam excesiv, caps lock excesiv, etc) şi numai cu dovezi.
14.10 Membrii de rank 4 nu au dreptul de a deschide sau închide sala pentru antrenament.
14.10.1 Un mebru de rank 5 sau un sublider are dreptul de a face acest lucru, dar doar cu înştinţarea liderului.
Ionut
Ionut
Admin

Mesaje : 95
Data de înscriere : 25/08/2016
Varsta : 19

https://pcs-zone.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum